Një tjetër skandal duket se ka përfshirë sistemin e arsimit të lartë në vend.

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një student, sipas të cilit, studentëve nuk u jepet kartoni i diplomave për ti penguar ata që të lecensohen si mësues.

Viti i ri shkollor është në prag dhe këta student, sipas ligjit, nëse nuk janë të pajisur me kartonin e diplomës nuk mund të marrin licensën.

Sipas denoncuesit, kjo bëhet për ti penguar ata dhe për të favorizuar militantët socialistë të cilët po mbushin shkollat.

Ja postimi i plotë I ish-Kryeministrit  

Ndrikull Vila vazhdon ndeshkimin korruptiv te studenteve, nuk u jep diplomat!

Lexoni mesazhin e stadentit dixhital! sb

“Peshendetje Doktor!
E njejta gje ne ndodh ne Universitetin e Durresit Aleksander Miisiu Nuk na japin diploma sepse edhte kriter Kartoni qe te regjistrohem ne licensen e mesuesis! Nuk duan qe te licensohen mesues sepse duan ti mbushin shkollat me militanta!!!”

 

LEAVE A REPLY