Tula: Në muajin shtator në qarkun Shkodër, ka një rritje të përfituesve të ndihmës ekonomike…

0
617

Drejtorja e Sherbimit social, Shkoder, Valbona Tula ne “Perspektive” te Tv1 Channel: Nga korigjimet e bera gjate procesit te vetedeklarimit ne kemi dale ne konkluzionin se: ne muajin shator kishim nje rritje te perfituesve te skemes se re te ndihmes ekonomike.  Pothuajse 196 familje ne rang qarku.

Kjo nuk do te thote qe ishim te lumtur qe u rriten familjet qe perfshihen ne kete skeme, por ishim te lumtur pasi keto familje I meritonin totalisht ne baze te kritereve, per tu konsideruar familje e varfer.

Ne kete faze bashkepunimi ne kemi te gjitha mundesit qe te gjitha familjet qe nuk e meritojne, te largohen nga skema, familja e varfer te futet ne skeme dhe familjet e cila mund te punojne, ti jepet nje oferte pune.

Po te bejme nje shtrirje te tille te sakte, absolustisht do te kete vend per te gjitha keto familje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here