Ditën e hënë studentët do të rinisin protestat për plotësimin e kërkesave të tyre nga qeveria. Gjatë mbrëmjes së sotme, të rinjtë kanë gjetur një mënyrë origjinale për të ftuar qytetarë që t’u bashkohen në sheshin para Kryeministrisë.

Studentët kanë përgatitur ftesa të cilat i kanë shpërndarë në shumicën e apartamenteve në qendër të Tiranës dhe zona të tjera.

LEAVE A REPLY