Sunday, January 26, 2020

KED publikon rezultatin paraprak të pikëzimit për 6 kandidatë në Gjykatën Kushtetuese

131
0

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi ka publikuar rezultatin paraprak të pikëzimit për secilin kandidat për anëtar në Gjykatën Kushtetuese.

1-Arta Vorpsi 89.610 Pikë

2-Besnik Muçi 81.926 Pikë

3-Elsa Toska 85.425 Pikë

4-Fiona Papajorgji 88.783 Pikë

5-Marsida Xhaferllari 81.999 Pikë

6-Regleta Panajoti 80.284 Pikë

Ndërsa në mbledhjen e ardhshme të Këshillit, do të shqyrtohen dhe miratohen

a) Lista përfundimtare e renditjes së kandidatëve për secilin vend vakant në Gjykatën Kushtetuese;

b) Raporti i arsyetuar për procedurën e verifikimit, të vlerësimit dhe pikëzimit të secilit kandidat dhe të renditjes së tyre, për secilin vend vakant në Gjykatën Kushtetuese.

LEAVE A REPLY