OBSH: Më e keqja e Covid-19 ka kaluar në shumë shtete

0
540

 

Më e keqja lidhur me pandeminë COVID-19, në aspektin e vdekshmërisë dhe hospitalizimeve, ka kaluar në shumë vende. Është ky përfundimi në të cilin ka arritur drejtori i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Emergjenca.

Mike Ryan ka thënë për transmetuesin irlandez RTE se shumë vende kanë vaksinuar shtresat e qytetarëve më të rrezikuar nga koronavirusi duke e konsideruar këtë diccka positive në luftën ndaj Covid-19.

Në këtë aspekt, ai ka thënë se ndikimit më të rëndë të pandemisë mbase po i vjen fundit në shumë shtete ndërsa shprehet shqetësues për situatën në disa v3ende të tjera.
Ryan ka shtuar se ka të ngjarë se virusi mund të evoluojë në formën që vaksinat më nuk mund të ofrojnë mbrojtje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here