Fluks për pajisjen me karta e pasaporta/ Emigrantet: ErdhëM për pushime, po vuajm në radha!  

0
785

 

Kerkohet nje zgjidhje se me e shpejte qe ti pergjigjet fluksit te aplikanteve per kartat e identitetit dhe pasaportat biometrike, pasi me kapacitetin e sotem te zyrave perkatese nuk mund te perballohen kerkesat ! Pamjet e filmuara pas dyerve te zyrave te aplikimit Shkoder, tregojne qarte per qytetaret e shumte qe presin te aplikojne dhe pamundesine e personelit per te ju personelit per te ju përgjigjur ne kohe te shkurter ketyre kërkesave. Emigrante te ardhur per pushime, normalisht qe e shfrytezojne kete periudhe per tu pajisur me karta dhe pasaporta, por ato nuk kane kohe qe te qendrojne me dite e jave ne pritje:

Per shkak te pandemise, vitin e kaluar erdhen shume pak emigrante per pushime, ndaj kete vit me lehtësimet e krijuara fatmirësisht pjesa dërmuese e emigranteve kane ardhur dhe po vazhdojne te vine prane familjeve te tyre ! Ketij fluksi ne rritje kërkohet qe institucionet ti pergjigjen me krijimin e kushteve per shërbime ne kohen me te shpejte, dhe jo duke vuajtur neper per oret te tera pas dyerve te zyrave./TV1-CHANNEL/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here