Ja pse vera është koha perfekte për të lënë duhanin…

0
719

 

Lënia e duhanit mund të jetë një nga gjërat më të vështira që mund të bëni. Konsumi i duhanit bëhet një varësi dhe shumica e njerëzve nuk janë në gjendje të heqin dorë pavarësisht se sa shumë përpiqen. Vera është “çelësi” për t’ju ​​detyruar të lini duhanin, dhe ky artikull do t’ju ​​tregojë saktësisht pse.

Keni më pak stres

Vera është thjesht e bukur. Vetëm mendoni se cili është shkaktari më i zakonshëm i pirjes së duhanit: stresi. Nëse ka një kohë kur keni më pak stres, është vera. Kjo është arsyeja pse është koha e duhur për ta lënë.

Më shumë stërvitje

Nëse ka një gjë që e bën verën të veçantë, është stërvitja që mund të bëni. Gjatë motit më të ftohtë, nuk mund të bëni shumë përveç palestrës ose qëndrimit brenda. Por gjatë verës ju mund të bëni çfarë të doni, të vraponi, shëtisni me biçikletë, luani basketboll si dhe shkoni për të notuar. Si lidhet kjo me pirjen e duhanit? Një rutinë e rregullt stërvitore nuk shoqërohet mirë me pirjen e duhanit.

Keni një ritëm tjetër

Pirja e duhanit bëhet një zakon. Vera është e veçantë sepse na largon nga zakonet tona, të mira dhe të këqija. Mundohuni të ndryshoni zakonet dhe modelet tuaja në përputhje me sezonin e ri, dhe përqendrohuni në bukuritë e verës dhe gjithçka që sjell. Me pak fjalë, bëni aktivitete që do t’ju mbajnë larg nga cigarja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here