10 avionët më të mirë në botë për të shuar zjarret masive (VIDEO)

0
1325

 

Shqipëria dhe rajoni po përballen me egërsinë e zjarreve që po djegin me mijëra hektarë pemë dhe po vënë në rrezik edhe jetën e banorëve. Deri më sot nga zjarret është shënuar edhe një viktimë. Por zjarret për fat të keq nuk janë vetëm në Shqipëri. Më poshtë do të shikoni se me çfarë mjetesh punon bota për shuarjen e flakëve masive dhe janë 10 super aviontët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here