Ambasada e SHBA-së: Ekspertët tanë po punojnë me pilotët holandezë e çekë për zjarret

0
585

 

Përmes një postimi në Twitter, ambasada e SHBA-ve në vendin tonë shkruan se ekspertët amerikanë po punojnë me pilotët e helikopterëve holandezë dhe çekë për të ndihmuar përpjekjet të forcave të Shqipërisë kundër zjarrit.

Ambasada shton se Koordinimi midis Shqipërisë, Shteteve të Bashkuara, Holandës dhe Republikës Çeke ka prodhuar rezultate më të mira të raport me zjarret në terren.

“Ekspertët amerikanë po punojnë ngushtë me pilotët e helikopterëve holandezë dhe çekë për të ndihmuar përpjekjet heroike të forcave të Shqipërisë kundër zjarrit. Koordinimi midis Shqipërisë, Shteteve të Bashkuara, Holandës dhe Republikës Çeke ka prodhuar rezultate më të mira duke përmirësuar sigurinë dhe menaxhimin e rrezikut për operacionet helo dhe zjarrfikësit në terren.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here