Vaksinimi tek mjeket! Dajti: Më shumë se 85% të vaksinuar

0
788

 

Ndryshe nga arsimtaret ku % e te pa vaksinuarve eshte e larte, bluzat e bardha kane aplikuar te pakten njeren doze te vaksines me shume se 85% e tyre ne spitalin rajonal te Shkodres.

Dajti pranon se ka patur hezitime te hapura per te mos e aplikuar vaksinen, por rastet jane sporadike duke i meshuar idese se bluzat e bardha duhet te jene shembull per pjesen tjeter te popullates.

Dajti thote se cdo dite po ndeshen me raste te shtuara te infektimeve, ku pjesa e atyre qe kane simptoma te renda jane totalisht te pa vaksinuar. Duke e shtuar edhe me shume besimin se vaksina eshte e vemtja alternative per perballimin e covid 19 dhe varianteve te reja te tij.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here