Revolta e Voltana Ademi, “Indinjohem nga vizitat turistike ne zonat e përmbytura”

0
807

Ky debat rreth transparencës se ndihmave për te dëmtuarit nga përmbytjet ne Dajç mes Zëvendëskryeministres  Senida Mesi e Ministres se Mbrojtjes, Olta Xhaçka, me administratorin e Dajçit, Gjovalin Darragjati, e ka revoltuar Kryetaren e Bashkisë, Voltana Ademi. Ajo e shprehu këtë revolte ne  mbledhjen e  shtabit te emergjencave civile te Prefekturës se Shkodrës :

Për te provuar se ndihmat po ndahen ne mënyrë transparente, Kryetarja e Bashkisë, Voltana Ademi, kishte marre ne këtë takim edhe administratoret e njësive administrative Ana e Malit, Rrethina, Dajç dhe Velipoje. Ademi kërkoi qe edhe Qeveria te jete transparente për ndihmat duke deklaruar se si dhe kush do i beje prokurimet  ndihmat e zonave te përmbytura ne Shkoder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here