Saturday, April 1, 2023
Home Politikë Rruga e Kombit, Rama bën hap prapa: Pakënaqësia e kuksianëve legjitime

Rruga e Kombit, Rama bën hap prapa: Pakënaqësia e kuksianëve legjitime

0
470

Rama tani në Kuvend: Fatkeqësisht opozita nuk është këtu sepse nuk është e motivuar nga problemi i krijuar nga vendosja e kësaj pagese në perceptimin e banorëve të zonës së Kukësit, por është e motivuar për të shfrytëzuar këtë moment pakënaqësie legjitime të banorëve të zonës së Kukësit në funksion të halleve të ditura dhe të paditura të lidershipit të saj. 

Duke qenë se opozita nuk është këtu unë nuk do të merrem me pse-të dhe si-të e opozitës që e ka humbur rrugën dhe kërkon të tërheqë sa më shumë njerëz në rrugën e saj pa krye por do të merrem me atë që është detyra jonë e ditës. Shpjegimi me durim i cështjes që ka krijuar pakënaqësinë legjitime të banorëve të zonës së Kukësit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here