Unioni i Gjyqtarëve zgjedhin kryetarin

0
747

Ditën e sotme Unioni i Gjyqtarëve ka zgjedhur kryetarin dhe anëtarët e bordit drejtues.

Gert Hoxha është rikonfirmuar si kryetar i Bordit Drejtues të shoqatës ‘Unioni i Gjyqtarëve të Shqipërisë’.Kryetari në emër të Unionit i kërkoi politikës që të mos ndërhyjë në proçesin e vettingut ndërkohë që u shpreh se do ta mbështesin vijimin e kësaj reforme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here