Mes lumit që vërshonte, elektriçisti hero ‘u sjell dritë’ 5 fshatrave në Valbonë

0
569

 

Rrëshkitja e dheut në fshatin e Sopotit pranë Valbonës ka bërë që të rrëzohet shtylla e fiderit Rragam.

Megjithatë nuk ka munguar angazhimi i një elektricisti, i cili është treguar i gatshëm të bëjë punën e tij edhe në kushte tejmase të vështira.

31942279_2218355465055141_6444049749870903296_n

Në mes të lumit që vërshonte, ai është futur për të bërë të mundur rikuperimin e shtyllës dhe sistemin e fiderit.

Puna e tij guximtare ka bërë që të kthehet energjia elektrike për banorët e 5 fshatrave të zonës!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here