“Shkodra, nje rajon qe kerkon mbeshtetje”, Bardeli ne Forum: Vijon politika diskriminuese ndaj Shkodres

0
723

 

 

E quan të ngutshme, tipike politike dhe që solli shumë probleme që vijojnë edhe sot të ndikojnë në jetën ekonomike dhe sociale të Shkodres. Për kryetaren e këshillit të qarkut Greta Bardeli, reforma administrativo – territoriale ende ka pasoja, që më të ndjeshme janë në veri të vendit, ku varfëria është më e madhe.

Nga studio e “Forum” ajo foli edhe për marëdheniet e tensionuara politike që qeveria ka me Shkodrën, të cilat të gjitha ndikojnë në përformancën e kësaj njësie.

Bardeli u ndal edhe tek bashkëpunimi më rajonet në Itali, investimet që ka ndërmarrë këshilli i qarkut në disa zona, por edhe punën që ky institucion bën në promovimin e rajonit të Shkodres. Potencialet e zhvillimit janë të mëdha, por nevojitet më shumë vemendje dhe investime.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here