Klajda Gjosha: Negociatat të nevojshme për ta vendosur Shqipërinë në kuadratin e rregullave dhe standarteve

0
666

Ish Ministrtja e Integrimit Klajda Gjosha ka marrë pjesë në seancën plenare të parlamenteve të vendeve anëtare dhe atyre kandidate organizuar në Sofje, nën Presidencën Bullgare.
Një diskutim i rëndësishëm mbi zgjerimin dhe konektivitetin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, shkruan Gjosha në një shënim në rrjetet sociale.

Sot shpreha edhe një herë nevojën e jashtëzakonshme që ka Shqipëria për vazhdimësinë e këtij proçesi në mënyrë që shtrirja e kontrollit nga BE të jetë në një nivel më të lartë. Shpresoj shkruna ish ministrja, që vendet anëtare të arrijnë në një konkluzion të përbashkët, për ta vendosur Shqipërinë në kuadratin e rregullave, standartave dhe nën presionin e vazhdimësisë së reformave shtetndërtuese!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here