Burime nga Komisariati i Kufirit dhe Migracionit, Rinas, bëjnë të ditur se nga ZQK Interpol Tirana, u ekstradua për në Itali, personi në kërkim ndërkombëtar, M. H., vjeç 47, banues në Dibër, pasi Gjykata Reggio Calabria, Itali, e ka dënuar me 4 vjet e 6 muaj  burg, për pjesëmarrje në organizatë kriminale me qëllim shfrytëzim prostitucioni. Kodi Penal Italian.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas

Më datë 13. 09. 2018, në SPK Rinas, në dalje, nga ZQK Interpol Tirana, u ekstradua për në Itali, shtetasi në kërkim ndërkombëtar, M. H., vjeç 47, banues në Dibër, pasi  Gjykata Reggio Calabria, Itali, e ka dënuar me 4 vjet e 6 muaj  burg, për pjesëmarrje në organizatë kriminale me qëllim shfrytëzim prostitucioni. Kodi Penal Italian.

LEAVE A REPLY