Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, në kuadër të vizitës historike në Kalabri, është pritur në Universitetin e Kozencës në Kalabri. Kreu i Shtetit është pritur në takim nga rektori Gino Crisci, profesorë, akademikë, studies e studentë. Me këtë universitet lidhet historia e albanologjisë, historia e mendimit shqiptar, e gjuhës dhe e kulturës shqiptare.

LEAVE A REPLY