Saturday, March 23, 2019

Prokurori Ramadan Troci në “sitën” e vetingut

589
0

Ka nisur seanca dëgjimore për Prokurorin Ramadan Troci. Ai do të hetohet me përparësi nga KPK pasi është edhe kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Troci nuk është i pranishëm në seancë, por do të përfaqësohet nga avokati i tij, Ardian Leka.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit thotë se për pasurinë ILDKPKI ka dorëzuar një raport, sipas të cilit Troci ka kryer deklarim jo të saktë.

Sipas ILDKPKI është konstatuar se deklarimi nuk është i saktë në përputhje me ligjin, pasi ka fshehje të pasurisë dhe ka bërë deklarim të rremë.

LEAVE A REPLY