Sunday, July 22, 2018

Bashkia Shkodra braktis pedonalet

Investimet publike në Shkoder po degradojnë ditë pas dite dhe ndonëse ndërtimi i tyre ka kushtuar miliona lekë, askush nuk shqetësohet për këtë fakt....

Dezinsektimi edhe gjate nates

Jo vetëm gjatë ditës, por edhe natën ka vijuar proçesi i dezinsektimit të mjediseve publike ku rreziku për vatra infeksionesh është i lartë. Tek...

Edhe pak dite nga aksionet e kuponit

1 gushti do t’i rikthejë në terren tatimorët, të cilët në fokus të kontrolleve të tyre do të kenë lëshimin e kuponit tatimor dhe...

Perurohet Zyra e Komunikimit me Zgjedhesit te Kuvendit

Perurohet Zyra e Komunikimit me Zgjedhesit te Kuvendit Te pranishem Zv/ambasadori i Prezencës së OSBE në Shqipëri, Robert Wliton, nenkryetarja e parlamentit Valentina Leskaj, kryebashkiakja...

Nisi dezinfektimi i vatrave te infeksionit

Filloi ne Shkoder dezinfektimi i vatrave te larvave te mushkonjave, proçes qe po kryhet nen...

Filloi Vaksinimi i Gjedhit

Ashtu siçi ishte paralajmëruar, Drejtoria e Bujqesise dhe Ushqimit Shkoder, filloi vaksinimin e gjedhit, për parandalimin e infeksionit te dermatozes....

Qytetaret per sherbimet e bashkise

Me një kampion sondazhi siç nuk kishte ndodhur asnjëherë më parë, me vetëm 196 gra dhe 199 burra të zonës rurale dhe asaj urbane,...

Transformimi i kerkuar per Zdralen

Në muajin gusht është parashikuar inagurimi i stadiumit “Loro Boriçi”, por ajo që mbetet ende çeshtje e pazgjidhur janë mjediset përreth këtij impjanti sportiv....

“Vaksinimi i gjedhit fillon brenda 3 ditësh”

U bene 3 jave qe nuk lejohet tregtimin i bagëtive, si mase parandaluese e rrezikut te sëmundjes se...

Rikthehen ne pune kanalet vaditese

Mungesa e investimeve prej 25 vitesh nuk mund të zëvëndësohet me 3 muaj pune intensive që po kryen bashkia Vau Dejës dhe bordi i...

Artikujt e fundit