Monday, October 15, 2018

Shqipëria dhe Serbia firmosin marrëveshje bashkëpunimi për turizmin

Turizmi në rajon do të ofrohet si një ofertë e përbashkët për vendet aziatike. Pas firmosjes së bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Sebisë në fushën...

Sejko në takimin e Klubit të Guvernatorëve në Bodrum të Turqisë

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, mori pjesë në takimin e 39-të të Klubit të Guvernatorëve të vendeve të Azisë Qendrore, Rajonit të...

Shqipëria shikon përpara drejt mirëqënies dhe anëtarësisë në BE

Bankat në Shqipëri pritet të rifillojnë kreditimin e sektorit të biznesit, ndërkohë që përpjekjet e qeverisë për uljen e nivelit të kredive të këqija...

Punë ka, por s’ka profesionistë?! Në shtet, kërkesat kulmuan në 2017....

Administrata publike vijon të mbetet më joshëse për ata që duan një vend pune në raport me sektorin privat. Të dhënat e raportit të...

Rritet çmimi i naftës në 177 lekë, pritet të kapë rekordin...

Çmimi i naftës në tregun e brendshëm është shtrenjtuar me 5 lekë për litër ditët e fundit. Në pikat e tregtimit të Kastratit, operatorit...

Kërkesat në rritje dhe produktet e pakontrolluara, ja sa rrezikohen shqiptarët...

  Tashmë nuk është më sekret, për shqiptarët, rimodelimi i hundës është preferenca e parë e kirurgjive plastike, shifrat e të cilave po rriten çdo...

Prodhuesit letër Ahmetajt: Gjeni shkaqet e rënies së euros, po na...

Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë i ka dërguar së fundmi një letër Ministrit të Ekonomisë dhe Financave, z.Arben Ahmetaj dhe për dijeni kryeministrit Edi Rama,...

Llaç e tulla, shqiptarët çojnë 74% të parave për ndërtim, njësoj...

  Edhe pse kanë kaluar më shumë se 20 vjet nga fillimi i tranzicionit, që u shoqërua me një zhvendosje masive të popullsisë në qytet...

Çmimet e ujit në të gjithë vendin u rritën me 17...

Çmimi mesatar i ujit në të gjithë vendin në katërmujorin e parë të vitit ishte 17 për qind më i lartë se e njëjta...

Tatimet: Dorëzoni deklaratën e pagesës së tatim fitimit për 2017-ën

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, u ka bërë thirrje tatimpaguesve që të dorëzojnë në kohë deklaratën e pagesës së tatim fitimit për vitin 2017. "Bazuar...

Artikujt e fundit