Thursday, August 11, 2022
HomeAktualitetPastrimi i kanaleve te dyta ne Velipoje

Pastrimi i kanaleve te dyta ne Velipoje

-

Punimet për pastrimin e  dy kanaleve te dyta kulluese ne Ças – Pentar dhe Luarze te njesise administrative Velipoje, derguan atje edhe Kryetaren e Bashkise, Voltana Ademi. Ne 3000 metra linare kanale do te pastrohen 12 mije meter kub mbetje:

Siperfaqja e tokes ne Pentar i kalon 2000 hektar.Ne vitin 2010-2011, u përmbyt nga demtimi i argjinatures se Çasit, ku uje arriti deri ne 8 metra:

Krahas pastrimit te kanaleve te dyta, mbetet qe Bordi i Kullimit do te vazhdoje punen e nisur për pastrimin e kolektorit kryesor qe dergon ujin ne hidrovorin e Çasit. Gjate këtij takimi, banoret kërkuan qe te zgjidhet edhe problemi i dhënies se çertifikatave te pronesise se tokes. Lidhur me ketë, Ademi premtoi:

Duke shpresuar qe ky premtim te mos jete elektoral, viti kalon shpejte për ta verifikuar sa do te realizohet.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts