Tuesday, October 4, 2022
HomeAktualitetDebatet për Vettingun dhe gjyqtaret

Debatet për Vettingun dhe gjyqtaret

-

Debatet pë Vettingun, nuk kane ndikuar ne uljen e ritmit te punës se gjyqtareve te apelit Shkodër. I këtij mendimi është kryetari i kësaj gjykate, Fuat Vjerdha.

Vjerdha thotë se te gjithë gjyqtaret i kane plotësuar deklaratat qe kërkohen nga ligjin e ri te Vettingut,dhe do te shqyrtohen nga Komisioni i Verifikimit.

Fuat vjerdha ka qene edhe anëtarë i komisionit për përgatitjen e legjislacionit qe ka te beje me Vettingun. Nisur nga ky fakt, i kërkuam te komentonte për veshtiresite qe kane dale ne përzgjedhjen kandidateve për Organet e Qeverisjes se Drejtësisë, për shkak te kritereve strikte qe janë vendosur.

Kryetari i Gjykatës se Apelit Shkodër, Fuat Vjerdha, hynë tak ata qe i beson Vetingut për pastrimin e sistemit te drejtësisë, pavarësisht veshtiresive te fillimit qe ka ky proçes.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,513FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts