Mirenjohje per dy heronjte e vendit.

0
88

Kryeministri Edi Rama ne nje status te tij ne facebook ka falenderuar dy heronjte per kontributin e tyre .

 

 

Ushtar i I, Vangjeli Limallari 20 vjeç dhe
Ushtar i I, Ornela Shaba 22 vjeç; dy ndër shumë heronjtë e këtyre ditëve të vështira përballjesh me zjarret, në kushte klimaterike asfiksuese?

Mirënjohje për ta dhe respekt për punën e tyre në shërbim të vendit???