Wednesday, September 27, 2023
HomeAktualitetBashkia Shkoder kundershton ndertimin e HEC-it ne lumin Shale (Shkresat zyrtare)

Bashkia Shkoder kundershton ndertimin e HEC-it ne lumin Shale (Shkresat zyrtare)

-

Bashkia Shkoder ka  reaguar pas dhenies me koncension per ndertimin e nje HEC ne lumin Shale.

Ky institucion i dergon shkrese zyrtare ministrise se energjitikes asaj te turizmit dhe per dijeni kryeministrit Rama

Ne letren e saj bashkia thote se eshte njoftuar nga mediat mbi kete leje dhe veren se nuk jane zbatuar dispozitat ligjore ne dhenien me koncension te objektit, ku jane cenuar rende dispozitat ligjore dhe konventat nderkombetare mbi zonat e mbrojtura

Bashkia Shkoder thote se i eshte mohuar dhenia e opinionit dhe marrja pjese ne kete proces. Gjithashtu thuhet se nuk eshte kryer studim fizibiliteti per zonen

shala-river copy

 

shkresa-3

shkresa-1

55

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,873FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts