Shkolla “Hamdi Bushati” vijon te mbeshtetet nga S4J, Dragoshi: Qellimi kryesor, punesimi I ketyre te rinjeve

0
1203

Shkolla e mesme profesionale “Hamdi Bushati” qe nga muaji nentor ka marre mbeshtetjen e projektit “Afeti per pune” . Ky project synon jo vetem modernizimin e shkolles., por edhe ndryshimin ne organizim.Ku objekti kyc eshte punesimi I te rinjeve qe mbarojne kete shkolle . Per te folur mbi keto ndryshime ne shkollen e mesme profesinale, ishin te ftuara 2 drejtore te shkollave 9-vjecare

Sinkr..Fation Dragoshi..Drejtor I projektit “Aftesi per pune”

Ne Shkoder jane 28 biznese te cilet mbeshtesin realizimin e praktikes nga nxenesit e kesaj shkolloe mes tyre edhe Grand Hotel Europa.Per mesuesit por edhe drejtorin e projektit, kryerja e praktikes prane biznesit eshte celesi I suksesit, pasi ne kete menyre nxenesit qendrojne ne kontakt me klientin dhe menaxhimin e nje biznesit. Ky project ne shkollen “Hamdi Bushati” ka financuar disa klasa mesimi te kombinuar, por edhe kabinetin e informatikes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here