Kryetari i PD-së, Sali Berisha i’u përgjigj nga Gjirokastra deklaratave të kreut të grupit parlamentar, Enkelejd Alibeaj lidhur me kandidatët në zgjedhjet lokale.

Në një intervistë në News 24, Alibeaj tha se PD që ai drejton do të ketë kandidatët e saj në këto zgjedhje.

Ndonëse nuk e përmendi drejtëpërdrejtë, Berisha tha se çdo përpjekje e Ramës për të parandaluar fitoren e opozitës do të dështojë.

A e ka kërkuar Bylykbashi takimin në Presidencë, apo kreu i shtetit

Shefi i kabinetit dhe një zyrasr tjetër i kanë telefonuar Bylyklbashit për ti komunikuar kërkesën e presidentit për takimin duke e njoftuar për datën e zgjedhjeve.

Kandidatura e Tiranës do ti takojë PD-së?

Kandidatura në Tiranë od të jetë e përbashkët e cila do të dalë nëpërmjet primareve, e hapur për mbështetësit dhe simpatizantët.

PD do hyjë në zgjedhje me kandidatët e saj? Nëse Apeli nuk shprehet për vulën dhe logon, do tia kërkoni sërish Partisë së Lirisë?

Çdo përpjekje e Edi Ramës për të parandaluar fitoren e opozitës dhe rikthimin e saj në pushtet do të dështojë në mënyrën më të plotë.