Monday, February 6, 2023
HomeEkonomi“Besimi në Qeverisje”, Kontrolli i Lartë i Shtetit institucioni më efikas për...

“Besimi në Qeverisje”, Kontrolli i Lartë i Shtetit institucioni më efikas për llogaridhënien

-

Kontrolli i Lartë i Shtetit, mban vendin e parë me 71.1% ,duke treguar rritjen e besimit nga ana e qytetarëve për këtë institucion.

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) ka publikuar Sondazhin e opinionit publik “Besimi në Qeverisje 2021”, i cili shqyrton  perceptimin publik dhe qëndrimet e qytetarëve në çështje, si: besimi në institucionet publike, transparenca dhe llogaridhënia institucionale, korrupsioni, niveli i përfshirjes qytetare në politikëbërje dhe vendimmarrje, kënaqshmëria me ofrimin e shërbimeve publike, menaxhimi i fatkeqësive natyrore dhe zbatimi i ligjeve dhe politikave për mbrojtjen nga diskriminimi.

Në sondazh Kontrolli i Lartë i Shtetit, mban vendin e parë me 71.1% ,duke treguar qartë rritjen e besimit nga ana e qytetarëve për këtë institucion.

Sondazhi “Besimi në Qeverisje” përgatitet nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) dhe shqyrton  perceptimin publik dhe qëndrimet e qytetarëve në çështje si: besimi në institucionet publike, transparenca dhe llogaridhënia institucionale, korrupsioni, niveli i përfshirjes qytetare në politikëbërje dhe vendimmarrje, kënaqshmëria me ofrimin e shërbimeve publike, menaxhimi i fatkeqësive natyrore dhe zbatimi i ligjeve dhe politikave për mbrojtjen nga diskriminimi.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,699FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts