Wednesday, November 29, 2023
HomePolitikëMbledhja e pare e keshillit te ri Bashkiak!

Mbledhja e pare e keshillit te ri Bashkiak!

-

Me 16 Qershor betohet Kryetari i ri i Bashkise dhe mbahet mbledhja e pare e keshilli bashkiak.

Ne mbeshtetje te nenit 48 te ligjit nr. 139/2015, date 17.12.2015 “Per vetëqeverisjen
vendore”‘, Rregullores “Per organizimin dhe funksionimin e Këshillit Bashkiak Shkoder
njottoj thirjen e mbledhjes se pare te Keshillit Bashkiak Shkodër, ne sallën e mbledhjeve të
këshillit bashkiak ditën e Premte, date 16 Qershor 2023, ora 11:30, me rend dite si me
poshte:
1. Zgjedhja e komisionit te mandateve;
2. Miratimi i mandateve dhe betimi i anetareve te keshillit;
3. Zgjedhja e Kryetarit dhe Zv.Kryetareve te këshillit;
4. Shpallja e vlefshmerisë se mandatit te Kryetarit te Bashkise;
5. Zgjedhja e keshilltareve qe perfagësojne keshillin bashkiak ne keshillin e qarkut.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts