Saturday, January 19, 2019

K.Bashkiak mban peng ndihmen ekonomike

Ndihma ekonomike vijon të mbetet peng i Keshillave Bashkiak. Situata vijon të përseritet here pas here edhe në Lezhe ku për shkak të mos zhvillimit...

Nderi i qarkut Lezhe Fatmir Limaj

  Lezha ka nderuar ish komandantin e UÇK-se dhe deputetin e parlamentit të Kosovës Fatmir Limaj, duke i dhënë titullin “nderi i qarkut” me motivacionin...

Permbytjet, nenshkodra ne proteste

Protestën e nisën me bllokimin e pedonales përpara prefekturës së Shkodres, duke mos lejuar kalimin e automjeteve. Veprim që solli edhe debate me përfaqesues...

Ne proteste per ndotjen nga fabrika

Banoret e komunitetit rom dhe egjiptian ne Lezhe kanë protestuar kunder ndotjes së ajrit nga fabrika e përpunimit të zorreve. Ata shprehen se jetesa është...

Gati Projekti për mbrojtjen e Bahçallekut

Nje projekt për mbrojtjen e Bahçallekut nga gërryerjet e Drinit dhe permbytjet, pritet qe te Miratohet nga Ministria e Bujqesise. Ai eshte përgatitur nga...

Uji dhe mbeturinat vërshojnë rrugës

Për disa ore pasdreken e ditës se shtune, ka pasur anomali qarkullimi rrugor ne rrugën Shkodër – Postrribe, segmenti Stom Golem. Kjo për shkak...

Furnizimi i Bushatit me Energji Elektrike

Njësia Administrative e Bushatit, pjese e Bashkisë Vau Dejës, me rrjete te ri te shpërndarjes se energjisë elektrike ! Sipas informacionit te OSHEE Shkodër,...

Pas 50 vitesh serish ne bankat e shkolles

Pas 50 vitesh takohen serish, duke dhene shembullin se si miqesia  e vertete i  reziston kohes.  Maturantet e vitit 1967 i jane rikthyer bankave...

“Shetitorja e erresires”

E kthyer ne tradite pothuajse çdo sezon turistik, atehere kur ka edhe frekuentimin me te larte nga Shkodranet, pedonalja  e Molos gjate nates zhytet...

Peshkimi i “ankohet” Ademit

Me Voltana Ademin u takuan shkurtimisht në qendër të Shirokës për t’i parashtruar problematikat që ka peshkimi në ujrat e liqenit të Shkodres. Kërkesat...

Artikujt e fundit