Saturday, February 24, 2024
HomeAktualitetRritja e temperaturave,Cilesia i ujit te pishem

Rritja e temperaturave,Cilesia i ujit te pishem

-

Rritja e ndjeshme e temperaturave ditët e fundit, inspektoret e shërbimit mjedisor ne Drejtorinë e Shëndetit Publik Shkodër, i ka nxjerre te gjithë ne terren për kontrollin e cilësisë se ujit te pishem.

Problemi me shqetësues janë puset, për te cilat qytetaret kane detyrimin qe te paraqiten për te kërkuar analizat e ujit:

Jashtë vëmendjes se kontrollit nuk janë as analizat e ujit te 7 pishinave te regjistruara ne Shkodër:

Ndërsa sa i përket rrezikut nga vatrat e infeksionit qe krijohen nga ujërat e zeza, Gjyli tha se deri tani nuk rezulton te ketë probleme te kësaj natyre ne Shkodër. Gjithsesi kontrollet edhe ne ketë drejtim vazhdojnë si dhe ftohen qytetaret qe te denoncojnë për çdo vatër qe mund te konstatojnë ne lagjet e tyre apo mjedise te tjera.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts