Saturday, March 2, 2024
HomeAktualitetRezolute për fondin e zhvillimit të rajoneve

Rezolute për fondin e zhvillimit të rajoneve

-

Fondi I Zhvillimit të Rajoneve ngajlli debate në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Shkodrës ku sipas këshilltarëve Shkodra ky fond është diskriminues pasi vetëm 5% e fondit I është dhënë bashkive të djathta, ndërsa shkodra përfiton 0.7% të totalit të fondit. Ata kërkuan që të miratohet një rezolut ku Qeveria dhe Bordi I cili miraton fondet të sqaroj këtë ndarje. Ndërsa nuk munguan as replikat me këshilltarëte e majtë….

Nga ana tjetër Kryetari I Këshillit Bashkiak Shkodër propozoj që të formohet një përfaqësi me këshilltar të të gjitha forcave të cilët do hartojnë një rezolutë që do I dërgohet qeverisë ku do I kërkohet sqarime rreth fondit të akorduar…

Shumica e Këshilltarëve e përshëndeten miratimin e një hartimit të një resolute, ndërsa pritet që në mbledhjen e ardhëshme të kaloj për miratim.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts