Wednesday, February 28, 2024
HomeAktualitetVonohet ndarja e ndihmes ekonomike

Vonohet ndarja e ndihmes ekonomike

-

Kemi hyre ne dhjetediteshin e fundit te muajit shtator por akoma nuk eshte ndare ndihma ekonomike ne Bashkine Shkoder për muajin gusht. Drejtoresha e Sherbimit Social për Qarkun e Shkodres, Valbona Tula, thote se kjo vonese eshte e pajustifikuar, kur dihet se gjithçka qe ka te beje proçes duhet te perfundoje brenda muajit.
Bashkia Shkoder akoma nuk ka nje sektor efiçent qe te kryeje ne kohe gjithe detyrimet qe ka ndaj qytetareve për ndihmen ekonomike dhe shërbimin social ne teresi:

Tula kujton se ka kaluar viti qe kur filloi nga aktivitetin administrata e bashkise duke pasur nen juridiksion njesite administrative, ndaj eshte apsurde qe edhe sot te mos jete gjithçka e mirekordinuar ne ketë drejtim:

Ne Bashkine e Shkodres trajtohen me ndihme ekonomike 4163 familje me nje fond mujor afro 6 milione leke. Paga maksimale për nje familje arrine ne 8000 leke ne muaj.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts