Friday, December 8, 2023
HomeAktualitetArdian Cela ne Shkoder

Ardian Cela ne Shkoder

-

Drejtori i Pergjithshem i OSHEE-se, Ardian Çela, ka inspektuar Zyren e Kujdesit ndaj Klientit ne Shkoder, e bere rikonstruksion keto dite. Standarret e shërbimit ndaj qytetareve ne ketë zyre konsistojnë ne rritjen e shpejtesise dhe saktesine se veprimeve me klientet, duk siguruar ne te njejten kohe kontroll për te shmangur çdo mundesi abuzimi. Gjate inspektimit, nuk kane munguar edhe qytetare, te cilet kane komunikuar me drejtorin Çela për tu krijuar lehtësira konsumatorëve me ndihme ekonomike:

Ndersa duke folur për permiresimet qe janë bere ne Shkoder ne furnizimin me energji elektrike, ai theksoi se për nje vit e gjysme janë bere mbi 10 milione Euro investime, ndersa për periudhen ne vazhdim janë projekte te tjera ne proçes qe e kalojne ketë shume:

Çela ka kërkuar qe te rritet kontrolli për administrimin e enegjise elektrike, pasi ne Shkoder humbjet janë akoma te medha:

Drejtori i Pergjithshem i OSHEE-se, Ardian Çela, ka premtuar se ne vijimesi do te ndihmohen akoma me shume personat me aftesi te kufizuar.
Gazetar Musa Kurtulaj / Op. Teodor Gjerga

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts