Thursday, November 30, 2023
HomePolitikëRIDIMENSIONIMI I LSI

RIDIMENSIONIMI I LSI

-

Ecuria e deritanishme e proçesit zgjedhor ne strukturat e partise dhe pergatija për votimet e 6 nentorit, ku do te zgjidhet Kryetari i ri i LSI-se,ishin objekti i takimit qe zhvilloi dega e Levizjes Socialiste për Integrim ne Bashkin e Pukes. Ne ketë mbledhje moren e pjese edhe Deputeti i kesaj force politike për Qarkun e Shkodres,Agron Çela, sekretari i pergjithshem i LSI-se, Luan Rama dhe koordinatori Gezim Podgorica. Kryetarja e LSI Puke, Sajmir Laçi, evidentoi si nje nga arritjet me te rendesishme te fazes se deritanishme zgjedhore zgjerimin e radheve te partise edhe me 200 pranime te reja, si dhe vazhdimin e ketij proçesi ne çdo lagje e fshat. Ecuria pozitive ne ketë drejtim u pershendet nga Deputeti Agron Çela, i cili shprehu edhe njehere angazhimin e tij për te qene sa me prane strukturave te LSI-se dhe te gjithe banoreve, për zgjidhjen problemeve te ndryshme qe ata prezaantojne:

Ndersa Sekretari i Pergjithshem i LSI-se, Luan Rama, u ndal ne rendësine qe ka fushata zgjedhore brenda partise e forcimi i strukturave te saj, për tu përgatitur për zgjedhjet e ardhshme parlamentare.
(sinkron – Luan Rama, Sekretar i Pergjithshem i LSI-se
Nje moment i rendesishem i këtij takimi ishte shpërndarja e kartave te anetarise për ata qe kane aderuar gjate kesaj faze ne LSI. Disa nga 200 te anetaresuarit e ishin te pranishem ne ketë takim:
(momente te ndarjes se kartave te anetaresise
Te pranishmit qe moren fjalen, theksuan rritjen e vazhdueshme te besimit te LSI-se tek qytetaret dhe forcimin e saj, ku për ketë vlerësuan ne veçanti rolin qe ka luajtur dhe luan deputeti Çela. Ata kujtuan se Deputeti Çela mban kontakte te vazhdueshme me strukturat e LSI-se dhe angazhohet ne menyre intensive zgjidhjen e shume problemeve qe e shqetesojne komunitetin ne çdo njesi administrative. Ne kthim nga Puka, Deputeti Çela dhe perfaqesuesit e tjere te LSI-se u ndalen edhe ne Vau Dejes, ku takuan te zgjedhurit ne ketë Bashki. Ata u njohen me punen qe po behet për forcimin e strukturave te LSI-se ne njesite administrative te kesaj bashkie dhe njeheresh ndihmen qe do te japin për forcimin e saj organizativ. Ne përfundim, Sekretari i Pergjithshem te LSI-se, Luan Rama, ne nje interviste për TV1- CHANNEL, e ka vlerësuar mjaft pozitive fazen e deritanishme zgjedhore ne strukturat e LSI-se te Qarkut te Shkodres:

Luan Rama, tha ne vijim se ne rritjen, forcimin dhe gjallërimin e aktivitetit te LSI-se ne Qarkun e Shkodres, nje merite te veçante ka deputeti Agron Çela, i cili ka ditur te jete mbaje gjithnjë kontakte me drejtuesit e strukturuave, anetaresine dhe qytetaret. Me daten 6 nentor anetaresia e Levizjes Socialiste për Integrimt voton per zgjedhjen e Kryetarit te LSI-se dhe te delegateve për ne Konventen Kombetare. Votimi behet ne te gjithe vendin sipas parimit nje anetar nje vote. Ne ketë gare konkurojne Ilir Meta, Shezai Rrokaj dhe Perparim Spahiu.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts