Tuesday, July 16, 2024
HomesocialeQëndra e zhvillimit 1 muaj pa rroga

Qëndra e zhvillimit 1 muaj pa rroga

-

38 punonjëset e qëndrës së zhvillimit nuk marrin rrogat e muajit nëntor. Duke qenë një institucion në varësi të dyfisht ku administrimi bëhët nga Bashkia e Shkodrës ndërsa financimi për pagat dhe sigurimet shoqërore nga Ministria e Mirëqënies sociale dhe Rinisë ka bërë që në këtë qëndër të krijohen ngërcëe në fondin e pagave dhe sigurimeve shoqërore. Kryetari I degës së financave pranë kësaj qëndres Rubin Jovani sqaron se I kemi dërguar dy shkresa ministrisë së linjes, por edhe drejtorisë së shërbimit social dhe ministrisë së financave por deri më tani asnjë përgjigje…..

Në nëntor të 2016 I është dërguar shkresa zyrtare për shtesë fondit, ndërsa në dhjetor nga drejtoria e qëndrës së zhvillimit është kërkuar përgjigje zyrtare rreth mungesës së fondit të pagave. E ndërkaq jemi në fund të vitit punonjëset e kësaj qëndre nuk kanë marrë pagat e muajit nëntor, deri më tani nuk ka asnjë përgjigje zyrtare.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts