Wednesday, August 17, 2022
Homesociale“Nuk ka arsye te vonohet ndihma ekonomike”

“Nuk ka arsye te vonohet ndihma ekonomike”

-

Mbi 10400 familje ne Qarkun e Shkodrës kane aplikuar deri tani me skemën e re te ndihmës ekonomike ne Qarkun e Shkodrës, por edhe ketë muaj ajo do te ndahet sipas skemës se derisotme. Drejtoresha e Shërbimit Social, Valbona Tula, tha se priten edhe disa vendime te tjera te Qeverise, me qellim qe te lehtësohet kjo procedure për familjaret:

Tula thekson se pavarësisht mënyrës se re te aplikimit, shpërndarja e parave për ndihmën ekonomike behet brenda muajt, ndaj njësite e qeverisjes vendore nuk mund te spekulojnë ne ketë drejtim:

Dhe ndërsa po filmonim për ketë kronike, u bëmë edhe dëshmitarë te telefonatës se një qytetari, i cili ankohej se e kane sorollatur për te aplikuar për ndihmën ekonomike:

Valbona Tula thotë se shqetësime te tilla vine, pasi ka akoma drejtues te njësive administrative qe nuk sillen ne mënyrë korrekte me qytetaret, dhe u nxjerrin pengesa artificiale.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts