Thursday, August 18, 2022
HomeAktualitet“Unaza dhe ndriçimi, përgjegjësi e Bashkisë”

“Unaza dhe ndriçimi, përgjegjësi e Bashkisë”

-

Pretendimet e Bashkisë Shkodër për unazën lindore te qytetit, sa i përket marrjes se saj ne dorëzim dhe pagesës  se energjisë elektrike qe konsumohet për ndriçimin rrugor,autoriteti rrugore për veriun e vendit, i gjene te pabazuara. Kolaudimi i unazës lindore te Shkodrës është bere qe me datën 27 nëntor te vitit 2015, dhe pas këtij akti administrohet nga Bashkia dhe jo nga investitori.

Gjergji kujton se qe me datën 22 qershor te vitit te kaluar, Autoriteti i Rrugore për Veriun me qendër ne Shkodër, i ka paguar OSHEE-se 5.5 milionë leke konsum te energjisë elektrike për ndriçimin e unazës. Pas kësaj date, pagesa duhet te behet nga bashkia.

Nisur nga fakti qe kontratat bëhen nga Autoriteti Rrugor Shqiptar ne Tirane, do te ishte me shume interes qe ky organizëm te bënte një ballafaqim me Bashkinë Shkodër për rrugët qe kjo ka pergjegjesine qe ti administroje.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,441FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts