Wednesday, August 17, 2022
HomeAktualitet3 vjet ne pritje te godines se re

3 vjet ne pritje te godines se re

-

Kjo është godina ku trajtohen 200 femije të kopeshtit Beselidhja. Ata u vendosen në godinen e Konviktit të shkolles Kolin Gjoka përkohesisht deri në ndertimin e kopeshtit të ri por tashmë janë bërë tre vite dhe godina e re mungon.

Sinkron … Emirjona Prenga Dr. e Kopeshtit Beslidhja

Drejtori i arsimit dhe kultures në Bashkine e Lezhës Ardjan Laçi tha se bashkia është kunder godines ku ka nisur ndertimi i kopeshtit pasi nuk ka ambjente të përshtatshme për femijet ndersa ka propozuar një ambjent në afersi të katedrales.

Sinkron … Ardian Laci Dr. i Arsimit dhe Kultures, Bashkia Lezhe

Në këto kushtë nuk dihet se edhe për sa kohë femijet do të vijojnë kopeshtin në kushte aspak të përshtatshme, në hapesira të ngushta e larg çdo standarti. Deri në gjetjen e gjuhës së përbashkët të institucioneve, pasojat do t’i vuajne me te vegjlit.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts