Wednesday, November 30, 2022
HomeAktualitetRikonstruksioni i Shkollës Teknologjike

Rikonstruksioni i Shkollës Teknologjike

-

Pas ngricave, puna ka filluar serish për rikonstruksionin tërësor te shkollës se mesme teknologjike Shkodër “Hamdi Bushati”. Punohet ne mjediset e brendshme, ne te gjitha katet.

Përveç godinës, kjo shkolle do te ketë edhe lulishten, por për ketë kërkohet edhe ndihma e Bashkisë Shkodër qe te mundësohet vazhdimi i punës pa ndërprerje:

Sipas afatit, punimet duhet te përfundojnë brenda muajit maj. Volumi i punës se deritanishme e garanton respektimin e këtij afati:

Rikonstruksionin e kësaj shkolle filloi dy muaj me pare,  me fondin prej 84 milion e 961 mije leke  te akorduar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinise. Kjo ne funksion te strategjisë për fuqizimin dhe modernizimin e arsimit profesional, sipas standardeve bashkëkohore ne përshtatje me kërkesat e tregut te punës.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,590FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts