Friday, September 30, 2022
HomesocialeMes vetmise dhe varferise

Mes vetmise dhe varferise

-

Jeton e vetme mes nje varfërie te tejskajshme ne nje banese tek komuniteti rom, përtej Ures se Bunes. Quhet Behije Ismeti, eshte 71 vjeç, e rrethuar me vetmi, pa përkrahje, ndaj myftinia Shkoder i beri nje dhurate simbolike me ndihma ne produkte ushqimore. Pasi ajo falënderoi për ketë për ketë kujdes, nje apel e beri ne adrese te Kryetares se Bashkise, Voltana Ademi.

Myftiu Shkodres, Imam Muhamed Sytari, duke perseritur thirrjen për biznesmenet, qytetaret dhe ne veçanti institucionet shteterore qe te angazhohen për raste te tilla, konfirmoi kontribut te drejteperdrejte.

Ne Shkoder nuk janë te paket njerëzit qe jetojne ne kushte tekesaj natyre, disa prej te cileve janë prezantuar edhe nga kronikat e televizioneve lokale. Evidentimi i gjendjes se tyre nga Bashkia eshte hapi i pare për tu shoqeruar me përkujdesje, pasi nuk kane mundesi te tjera ndihme e përkrahje.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,508FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts