Wednesday, May 29, 2024
HomeAktualitetAdministrativja ne Ditën e Drejtësisë

Administrativja ne Ditën e Drejtësisë

-

Funksionon me dy gjyqtare, dhe u duhet te shqyrtojnë mesatarisht 1500 çështje ! Vlerësohet si një ngarkese e jashtëzakonshme për gjykatën e administrative te shkalles se pare, por sot nuk është dita te ankohemi, thotë Kryetarja Valbona Durraj.

Vonesat ne shqyrtimin  dosjeve pranë kësaj gjykate, vine si pasoje e mungesës se numrit te gjyqtareve, por ajo beson se kjo nuk do te zgjasë shume.

Durraj vlerëson përmirësimin e legjislacionit nder vite dhe formatimin e sistemit te drejtësisë.

Gjykata Administrative e Shkalles se Pare me Qendër ne Shkodër mbulon bashkitë e zonës veriore te vendit.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts