Nena e “Gjeniut te Vogel” Pergenjeshtron Bashkine

0
83

Njoftimi i Bashkisë Shkodër një dite me pare “se i ka afruar ndihme familjes se Marjana Begut”, fituese e “Gjeniut te Vogël”, është përgënjeshtruar nga vetëm prindërit e saj:

 

Ajo thotë se 3 dite me pare, 3 punonjëse te sektorit social te Bashkisë  u paraqiten ne ketë familje dhe i kane ofruar trajnim për punësim, por kjo është përgjigjur:

 

     Dava Begu thekson  se u është lutur punonjësve te      Bashkisë ti transmetojnë 3 kërkesa kryetares Voltana Ademi:

 

Nena e Marjana Begut, “Gjeniut te Vogël”, Dava Begu, thotë se për një gjë jam e vendosur: Nuk do te pushoje se kërkuari te drejtën time,përkundër mospërfilljes qe tregon Bashkia Shkodër.