Wednesday, May 29, 2024
HomeAktualitetRivlerësimi i pronave deri me 31 maj

Rivlerësimi i pronave deri me 31 maj

-

Interesimi i qytetareve për rivlerësimin e pasurive te paluajtshme ka ardhur dukur u rritur, proçes qe filloi ne muajin shtator te vitit te kaluar. Drejtori i Zyrës Vendore te Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Shkodër, Edmond Ndou, thotë se deri tani kane përfunduar 1525 dosje, ndërsa janë arkëtuar mbi 81 milionë leke.

Data 31 maj është afati i fundit i përfundimit te këtij proçesi. Ky muaj shënoi edhe fluksin me te madh te qytetareve pranë sporteleve, ndaj Ndou thotë se nisur nga ky interesim do te ishte mire qe te shtyhej afati i aplikimit

Pranë hipotekës Shkodër çdo dite paraqiten mesatarisht 140 persona qe aplikojnë për shërbime te ndryshme. Ata qe aplikojnë për rivlerësimin e pronës dhe nuk kane mangësi ne dokumentacion, brenda 2-3 javësh e kane dosjen gati.

 

 

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts