Friday, May 24, 2024
HomeAktualitetLista me emrat, kush janë 68 prokurorët dhe gjyqtarët e parë që...

Lista me emrat, kush janë 68 prokurorët dhe gjyqtarët e parë që kalojnë ne vetting, edhe nje nga Shkodra

-

 Janë 68 gjyqtarë dhe prokurorë të listuar, të cilët po i nënshtrohen skanimit të trefishtë të Vetingut, për ligjshmërinë e pasurive, lidhjet me krimin dhe aftësitë profesionale.

Kryeprokurori Adriatik Llalla rezulton pjesë e listës me emrat, për të cilët shumë shpejt do të merret një vendim nëse duhet të shërbejnë apo të largohen nga sistemi i drejtësisë.

Gjithashtu, pjesë e listës janë kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja dhe kryetari i Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori, shkruan Shqiptarja.com.

Emrat e 68 gjyqtarëve dhe prokurorëve që po i nënshtrohen Vetingut:

Adriatik Llalla, Prokuror i Përgjithshëm

Petrit Fusha, kreu i Prokurorisë së Tiranës

Gjin Gjoni, anëtar i KLD, anëtar i Kolegjit Zgjedhor, gjyqtar i Apelit Tiranë

Bashkim Dedja, kryetar i Gjykatës Kushtetuese.

Xhezair Zaganjori, Kryetar i Gjykatës së Lartë.

Admir Thanza, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Altina Xhoxhaj, anëtare i Gjykatës së Lartë.

Andi Çeliku, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Ardian Dvorani, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Artan Broci, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Artan Zeneli, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Edmond Islamaj, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Shkëlzen Selimi, anëtar i Gjykatës së Lartë.

Medi Bici, Anëtar i Gjykatës së Lartë

Tom Ndreca, Anëtar i Gjykatës së Lartë

Fatos Lulo, anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Gani Dizdari, anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Besnik Imeraj, anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Vitore Tusha, anëtare e Gjykatës Kushtetuese.

Altina Xhoxhaj, anëtare e Gjykatës Kushtetuese.

Fatmir Hoxha, anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Brunilda Kadi, anëtare e Këshillit të Lartë të Drejtësisë

Alma Muça, Drejtore e Drejtorisë Gjyqësore në Prokurorinë e Përgjithshme.

Arben Kraja, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Adnand Kosova, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Alfred Progonati, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Arqilea Koça, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Artur Selmani, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Adnan Xholi, Drejtor i Hetimit në Prokurorinë e Përgjithshme.

Adriatik Cama, Prokuror i Tiranës i Shkallës së Parë.

Alaudin Malaj, Gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë.

Besnik Muçi, prokuror

Besnik Cani, prokuror

Brikena Ukperaj, gjyqtare e Apelit të Vlorës

Gentian Medja, gjyqtar në Gjykatën Administrative i Shkallës së Parë Tiranë.

Rovena Gashi, drejtoreshës së Drejtorisë së Marrëdhënieve Juridiksionale me Jashtë në Prokurorinë e Përgjithshme.

Ervin Metalla, gjyqtar në Gjykatën e Apelit

Gentian Trenova, Prokuror i Apelit në Tiranë.

Fatjona Memçaj, prokurore e Apelit Tiranë.

Kastriot Selita, kryetar i Apelit Administrativ Tiranë.

Sokol Stojani, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Thoma Jano, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Dritan Rreshka, Prokuror në Prokurorinë e Tiranës.

Antoneta Sevdari (Bejko), Prokurore në Prokurorinë e Tiranës.

Arben Nela, zëvendëskryeprokuror i Prokurorisë së Tiranës.

Arta Marku, prokurore.

Elsion Sadiku, Prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Korçë

Arben Dollapaj, Prokuror i Apelit në Shkodër.

Bujar Hoti, Prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Apelit Durrës

Luan Kaloçi, Prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Apelit Tiranë.

Anila Leka, Prokurore në Prokurorinë e Tiranës.

Besa Nikëhasani, prokurore

Vatë Staka, Prokuroria e Tiranës.

Ilir Toska, Gjykata e Apelit Tiranë.

Besim Trezhnjeva, Gjykata e Apelit Durrës.

Nertina Kosova, Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda.

Dritan Hallunaj, gjyqtar i Krimeve të Rënda.

Manjola Xhaxho, Gjykata e Tiranës.

Artan Lazaj, gjyqtar

Alma Brati, gjyqtare

Astrit Faqolli, gjyqtar në Tiranë.

Brunilda Kasmi, gjyqtare në Tiranë.

Bledar Abdullai, gjyqtar në Tiranë.

Marçela Shehu, gjyqtare në Kurbin.

Kostaq Beluri, Prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme.

Ramadan Troci, kreu i Prokurorisë së Vlorës.

Gentjan Osmani, zëvendëskryeprokuror i Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Dritan Prençi, Prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts