Franca dëbon sot 54 azilkërkues shqiptarë me avion special nga Lyoni drejt Tiranës

0
272

Sipas burimeve te agjencisë se lajmeve “Presheva jonë” sot mbi 50 shtetas shqiptarë, duke përfshirë 20 minoren do të largohen nga Lyoni për në Tiranë me një aeroplan special.

“Shqipëria nuk është në luftë. Si kandidat për Bashkimin Evropian, ajo konsiderohet si një “vend i sigurt i origjinës”. Por pavarësisht se si Shqipëria dhe Kosova konsiderohen vende të sigurta për BE-në, ato zënë vendet e para për kërkesat për azil”- thuhet në njoftimin e autoriteteve franceze, njofton “Presheva jonë”.

(d.d/BalkanWeb)