Tuesday, September 26, 2023
HomePolitikëVENDIMI/ Këshilli i Ministrave miraton marrëveshjen, hiqen vizat me Kazakistanin

VENDIMI/ Këshilli i Ministrave miraton marrëveshjen, hiqen vizat me Kazakistanin

-

 

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot në parim marrëveshjen për heqjen e ndërsjelltë të vizave me Kazakistanin.

Vendimi është bërë publik në faqen zyrtare të Kryeministrisë.

VENDIMI

Miratimin, në parim, të marrëveshjes, ndërmjet këshillit të ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kazakistanit, për përjashtimin e ndërsjellë të kërkesave për vizaNë mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 10, të ligjit nr.43/2016, “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme, Këshilli i Ministrave vendosi:
1. Miratimin, në parim, të marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kazakistanit, për përjashtimin e ndërsjellë të kërkesave për viza, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.
2. Vendimi nr.720, datë 2.9.2015, i Këshillit të Ministrave, “Për miratimin në parim, të marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kazakistanit, për përjashtimin nga kërkesat për vizë për mbajtësit e pasaportave diplomatike dhe të shërbimit”, shfuqizohet.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,872FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts