Thursday, June 13, 2024
HomeAktualitetNesër një pjesë e Shkodrës pa drita, OSHE publikon zonat

Nesër një pjesë e Shkodrës pa drita, OSHE publikon zonat

-

Njoftim për stakime
Data 20.09.2023
Stakim dhe tokezim te TR1 të fuqise 20MVA, 110/6kV,si dhe te Zbarave 6kV në NST “Shkodra 2”
në daten 20/09/2023 nga ora 09:00- 12:00,
Pa energji mbeten vetem Fidrat 6kV ne NST “Shkodra 2”
Zonat qe mbeten pa energjinë Shkoder / Lagjja Ajasem,fshatrat: Berdice, Beltoje, Mali Hebe, Lagjet: Draçin, Tepe, Mark Lula,Iliria, Bahçallek, Shiroke, Zogaj, Livadhe. Stakim dhe tokezim te TR2 te fuqise 20MVA, 110/35kV,të Linjes 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipoje,
si dhe të trakteve 110 e 35kV në NST “Shkodra 2”në daten 20/09/2023 nga ora 12:00- 15:00.
NST që mbeten pa energji: Dajc, Trush, Zues,
Cas, Velipoje dhe Hidrovoret Cas e Vilu, Impianti Ujerat e Zeza.Zonat që mbeten pa energji në Shkoder / Ish Komunat Oblike,Berdice, Dajç, Velipoje dhe plazhi Velipoje, Hidrovoret Cas e Vilu.
Fshatrat: Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblike, Muriqan.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts