Tuesday, August 16, 2022
HomesocialeSolidarizim me rastin e familjes Muliu

Solidarizim me rastin e familjes Muliu

-

 

Nje dite pas kronikes se transmetuar ne tv1 channel rreth kushteve te veshtira ekonomike qe jeton familja e Tofik Muliut me 6 anetaret e saj, myftinia e Shkodres i eshte bashkuar solidarizimit me kete rast. Besimtaret mysliman dhe drejtuesit e myftinise grumbulluan ndihma ushqimore dhe nje mjet per ngrohjen e baneses, si kerkese e veçante e kryefamiljares dhe ja dorezuan personalisht familjes Musliu. Myftiu imam Muhamed Sytari falenderoj Tv1 Channel  per  trajtimin e rastit ne fjale si dhe ftoi ne bashkepunim bizneset e shkodres si dhe institucionet vendore qe t’i perkrahin me shume keto familje, per t’i ndihmuar sadopak per te kapercyer varferine dhe skamjen.

Raste te tilla qe perhapin frymen e solidarizimit, duhet te jene me te shpeshta nga qytetaret ,bizneset dhe institucionet vendore per familjet ne nevoje pasi “bamiresia nuk te varferon. Myftinia Shkoder eshte sensibilizuar ne nje pjese te madhe te rasteve te bera publike por jo vetem, duke dhene shembullin e bukur te te qenurit prane ketyre familjeve.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts