Wednesday, August 17, 2022
HomesocialeRasti i familjes Heshta ne Lezhe

Rasti i familjes Heshta ne Lezhe

-

Pas lajmit të publikuar ne tv1 channel mbi situatën në të cilen jeton familja Heshta në Lezhë, ka reaguar bashkia e ketij qyteti. Drejtori i Përkujdesit social Jak Pjetri tha se jane masa për strehimin e kësaj familje, ndersa për paisjen e tyre me një banesë socialë të përhershme duhet fillimisht të bëhet regjistrimi si qytetarë të Lezhes dhe i femijeve në gjendjen civile pasi ata rezultojnë të paregjistruar më parë dhe nuk janë pjesë e çertifikates së kryefamiljarit. Sa i përket kushteve të veshtira ku ata janë strehuar Jaku tha se po punohet për të gjetur një zgjidhje.

5 anetaret e familjes Heshta u strehuan para pak javesh nga bashkia në një dhomë e cila në fakt nuk ploteson as kushtet bazë jetesore.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts